Agenda 

Jaaroverzicht 2020-2021

 Hier vindt u een jaaroverzicht van alle activiteiten in de Agenda. 

De komende maanden staan verschillende activiteiten op de agenda. In verband met de maatregelen rondom COVID-19 kunnen deze voorlopig helaas niet doorgaan. We houden u op de hoogte wanneer er weer mogelijkheden of alternatieven hiervoor zijn.

Introductie S1

dinsdag 25 augustus 2020 09:30 - 13:30 uur

Om de eerste stap naar de middelbare school wat kleiner te maken, beginnen we het nieuwe schooljaar met introductiedagen. Tijdens deze dagen maken onze nieuwe leerlingen kennis met de school, met medeleerlingen, de eigen mentor en enkele andere leraren.
 
De leerlingen worden op dinsdag 25 augustus om 09.30 uur op school verwacht. 
Ze zullen in hun stamlokaal met de mentor een aantal schoolse zaken bespreken, daarnaast zal de i-Pad uitgereikt en gepersonaliseerd worden. Daarnaast is er natuurlijk ook tijd ingeruimd voor een leuk programma om beter kennis te maken met school en elkaar. 

Het programma zal duren tot 12.45 uur. De introductie heeft een verplichtend karakter. 
Vergeet niet mee te nemen:
- lunchpakket,
- gymschoenen, 
- etui met inhoud.

Woensdag 26 augustus is de eerste lesdag, informatie hierover en het lesrooster worden op dinsdag 25 augustus bekendgemaakt.

Zie ook de e-mail 'Informatie betreffend de eerste schoolweek en schoolbenodigdheden'. Deze is ook te vinden via de pagina: Communicatie met ouders.