Magister

Op ‘t Antoon werken we met het schooladministratiesysteem Magister. Leerlingen en ouders krijgen hiervoor eigen inloggegevens. Die blijven de hele schoolperiode geldig. Leerlingen en ouders kunnen in deze digitale omgeving onder andere het huiswerk, cijfers en aanwezigheid inzien. Alle informatie wordt via Magister up tot date gehouden. Het huiswerk houden de leerlingen overigens ook in hun eigen schoolagenda’s bij. Op de homepage van onze website staat een link om op Magister te komen.

Magister app

Magister kan ook geopend worden met een app voor iPhone/iOS en voor Android van Schoolmaster B.V.

Informatie Magister app

Wachtwoord Magister vergeten?

Bij het inlogscherm van Magister staat rechtsonder de mogelijkheid om het wachtwoord te wijzigen. Volg de gevraagde stappen. Het nieuwe wachtwoord wordt gestuurd naar het mailadres dat u heeft opgegeven en al eerder heeft geverifieerd bij inloggen in Magister.

Account geblokkeerd?

Het is mogelijk dat u inloggen in magister niet lukt omdat het account is geblokkeerd. Bij drie foutieve inlogpogingen is inloggen niet meer mogelijk. Neem hiervoor contact op met info-aschellens@parmantscholen.nl. Dan kunnen wij de blokkade opheffen. Wij kunnen ook een nieuw wachtwoord verstrekken.

Wijzigingen?

Wijzigingen met betrekking tot uw gegevens kunt u doorgeven aan de leerlingenadministratie van ’t Antoon. De wijzigingen worden dan ook in Magister aangepast. Wijzigingen kunt u per email doorgeven via: info-aschellens@parmantscholen.nl