Speciale activiteiten

School is meer dan lessen volgen, toetsen maken en een diploma halen. School is ook samenwerken aan bijvoorbeeld een feest en dat feest samen beleven.

We organiseren activiteiten zoals bijvoorbeeld een discotheek, een kamp voor de eerstejaars leerlingen en een gala-avond en cultuurfestival voor de tweedejaars leerlingen. Op een leuke en creatieve manier gaan we aan de slag om deze samen te beleven.

Voor de hele school:

Actief burgerschap en goede doelen
Wij hechten een groot belang aan het voorbereiden van leerlingen op hun plaats als actief burger in de maatschappij. Dit betekent dat we onze leerlingen in onze lessen en activiteiten voorbereiden op een open en multiculturele samenleving, op een samenleving waarin begrip is voor de waarden en normen van andere culturen en waarin solidariteit is met de zwakkeren in de samenleving. Als ‘t Antoon hebben we in de loop der jaren een aantal goede doelen financieel ondersteund. Onze leerlingen spannen zich daarvoor actief in, onder andere in de vorm van een sponsorloop.

Sportdag
De vrijdag voor de herfstvakantie organiseren we de jaarlijkse sportdag. Om niet afhankelijk te zijn van het weer, zijn alle activiteiten binnen. De eerstejaars leerlingen hebben een groot toernooi met verschillende onderdelen, waarbij ze spelen tegen andere klassen. De tweedejaars leerlingen kunnen kiezen tussen verschillende sporten.

Kerstactiviteit

Vóór de Kerstvakantie sluiten we het jaar af met een gezellig samenzijn van de klas en mentoren/coaches. Met deze Kerstviering kunnen we op een ontspannen manier aan de Kerstvakantie beginnen.

activiteiten leerjaar 1
activiteiten leerjaar 2