Je hebt een brief ontvangen ter bevestiging dat je aangenomen bent op 't Antoon? Proficiat! Wij verwelkomen je graag in het nieuwe schooljaar. 

Wat moet je allemaal weten voordat je begint? Dat proberen we hieronder op een rij te zetten zodat je je goed kan voorbereiden op de stap naar onze school.

In juni is er een kennismakingsmiddag. Je krijgt hiervoor een uitnodiging. Op deze middag ga je kennis maken met je nieuwe klas en je mentor. Dezelfde middag krijgen je ouder(s)/verzorger(s) een brief mee waarin alles over de start van het schooljaar uitgelegd staat, zoals: het introductieprogramma van de eerste week na de zomervakantie; welke boeken besteld moeten worden en hoe; welke spullen voor je aangeschaft moeten worden. 

INTRODUCTIEWEEK
In de eerste week van het nieuwe schooljaar is er een speciale introductieprogramma. Hier ga je samen met je nieuwe klas en je mentor leuke activiteiten doen. Je krijgt je inloggegevens voor Magister zodat je je rooster kunt inzien. Je krijgt een eigen iPad van school en die ga je samen met je mentor instellen (je iPad blijft altijd op school). Elke leerling krijgt ook een planagenda van school, waarin naast de agenda pagina's een heleboel nuttige informatie staat. Algemene informatie over een schooldag bijvoorbeeld. Ook de schoolafspraken staan erin, hoe je je huiswerk kunt plannen, de schooltijden, de lestijden en de vakantiedagen.

BOEKEN
Je ouder(s)/verzorger(s) moeten voor de start van het nieuwe schooljaar een boekenpakket voor je bestellen. Dit doen ze via het bedrijf Iddink. Je ouder(s)/verzorger(s) krijgen hiervoor een inlogcode om op de website van Iddink de boeken te kunnen bestellen. Ze kunnen daar het boekenpakket kopen dat je nodig hebt.

SCHOOLSPULLEN
Ook zullen je ouder(s)/verzorger(s) spullen voor je moeten aanschaffen, zoals: een etui; pennen en potloden; een gum; puntenslijper; stift; passer; schaar; plakstift; geodriehoek en oortjes. Je hebt ook een rekenmachine nodig. Je ouder(s)/verzorger(s) krijgen een brief over welke rekenmachine en waar je deze kan kopen.
Je hebt ook een gymtas nodig met daarin: een wit of zwart t-shirt met korte mauwen (zonder opdruk); een sportbroek in één kleur; gymschoenen (die in de gymzaal niet afgeven) en een handdoek.

INLOGGEGEVENS MAGISTER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)
In het begin van het schooljaar krijgen je ouder(s)/verzorger(s) ook inlogcodes voor Magister. Dan kunnen zij ook je rooster in de gaten houden. Ze kunnen ook daarin een melding doen als je ziek bent.